Geschiedenis van Motor Max  miniatuur auto,s

 
 
Home

Geschiedenis van Motor Max

MOTORMAX werd opgericht in 1997. Al bijna 20 jaar is het product in the engineering of very detailed, official approved, inbare gegoten en plastic replica's and modelkits van different voertuigen. MOTORMAX produceren modelauto's en motorfietsen in schalen van 1:12, 1:18, 1:24, 1:48 & 1:64. Ze produceren ook modelvliegtuigen, helikopters en schepen zo klein als 3-inch en zo groot als 29-inch.

Het bedrijf is een groep van zes bedrijven in Hong Kong en China. De twee meest erkende bedrijven zijn Red Box Toy Factory Ltd. en Motormax Toy Factory Ltd. Ze zijn gevestigd in het hoofdkantoor in Tsim Sha Tsui East, Hong Kong. Het hoofdkantoor beslaat ongeveer 1.350 mē, En hebben meer dan 70 werknemers in verschillende divisies zoals Sales & Marketing, Research & Development, Engineering, Shipping en Accounting.

Daarnaast heeft de groep vier fabrieken en fabrieken voor het maken van matrijzen in Dongguan en Heyuan, twee steden in China. De fabrieken worden misschien niet zo snel herkend als Red Box of Motormax, maar ze zijn niet minder belangrijk. De fabrieken zijn de kracht van het bedrijf. Ze beslaan een oppervlakte van ongeveer 150.000 mē. van werkvloer, en tewerkstellen over 3.500 werkersnemers.

 

Model auto Plaatsnaam
www.raysautos.nl Amersfoort
www.geerligsdejong.com Doetinchem
www.wentinkhobby.nl Arnhem
www.toms.nl Purmerend
www.autopassion.nl  Haarlem
www.automodellen.nl Doetinchem
www.autoshophetstuurwiel.nl  Assen
www.automobiliahaarlem.nl Haarlem
www.schuitenminiaturen.nl  Rotterdam
www.autolandhilversum.nl Hilversum
www.qualityscales.nl Stadskanaal
www.vos-api.nl Apeldoorn
www.pijp-lines.nl Enschede
www.hobbycar.nl Tilburg
www.interhobby.nl Nijmegen
www.jadaclub.com Nederland

 

Home