Geschiedenis van Hongwell toys miniatuur auto,s

 
 
Home

Hongwell Toys Limited is een in Hong Kong geregistreerde private onderneming die gespecialiseerd is in het maken van gegoten schaalmodellen en speelgoedvoertuigen. Het is een van de meest prestigieuze en gevestigde fabrikanten op het gebied van spuitgieten. Hongwell biedt de beste verzameling schalen 1:24, 1:43, 1:72 en 1:87 schaalmodellen en anderen waarin 1:72 een nieuwe wereldwijd erkende replicaschaal wordt. Het geregistreerde merk "Cararama" is wereldwijd bekend.

Het voormalige bedrijf A-Cheong Plastic Manufactory Limited werd opgericht in Hong Kong al sinds 1970. In 1997 werd meer dan 100 hectare grond verworven in Dongguan City, waar een modern fabriekscomplex werd gebouwd met een totale productieoppervlakte van 240.000 vierkante meter. Het bedrijf is ambitieus in het uitbreiden van zijn activiteiten en het verkennen van nieuwe markten. Onlangs werd nog 250 hectare grond verworven voor de verdere uitbreiding van onze fabrieksterrein. We zijn actief op zoek naar agenten over de hele wereld voor een betere marketing van onze producten.

Hongwell beheert het ISO 9001: 2000-kwaliteitsbeheersysteem dat in 2004 is geaccrediteerd. De lange ervaring van het bedrijf wordt weerspiegeld in zowel de nauwgezette productieprocedures als de producten van topkwaliteit.

Hongwell is een professionele OEM- en ODM-serviceprovider voor allerlei projecten van autofabrikanten over de hele wereld.
Het is ook ervaren in het produceren van vergunde en promotionele artikelen voor internationale bedrijven.

 

Model auto Plaatsnaam
www.raysautos.nl Amersfoort
www.geerligsdejong.com Doetinchem
www.wentinkhobby.nl Arnhem
www.toms.nl Purmerend
www.autopassion.nl  Haarlem
www.automodellen.nl Doetinchem
www.autoshophetstuurwiel.nl  Assen
www.automobiliahaarlem.nl Haarlem
www.schuitenminiaturen.nl  Rotterdam
www.autolandhilversum.nl Hilversum
www.qualityscales.nl Stadskanaal
www.vos-api.nl Apeldoorn
www.pijp-lines.nl Enschede
www.hobbycar.nl Tilburg
www.interhobby.nl Nijmegen
www.jadaclub.com Nederland

 

Home