Autohoezen autohoes

 
 
Home

Hoe of wat met een autohoes.

Een autohoes moet van goede en degelijke kwaliteit zijn, lichtgewicht autohoezen slaan bij een stevige regenbui al snel kapot, met name op de horizontale delen.
Met als gevolg dat er niet gewenst veel vocht ophoping ontstaat direct onder de hoes.
Een autohoes moet beslist van goed ademend materiaal gemaakt zijn, zodat verdampt condensvocht weer naar buiten kan ontsnappen.
Het materiaal moet vochtafstotend zijn, zelfs voor een binnenhoes!  Als het materiaal vocht opneemt en/of vasthoudt zoals katoen, blijft de hoes als een klamme lap op de auto liggen. Een hoes die katoen bevat kan alleen worden gebruikt in een volkomen droge ruimte, wat in ons klimaat wil zeggen: een verwarmde ruimte.
Dat een autohoes een zachte binnenkant moet hebben om krassen te voorkomen lijkt vanzelfsprekend, maar hoeveel hoezen kunt u vinden die dit daadwerkelijk hebben?
Voor de buiten gestalde auto's is water dicht een 100% eis. Daar vele slechte hoezen niet waterdicht zijn kan de schade groot zijn als de auto lange tijd onder een zo,n niet waterdichte hoes wordt gestald, zeker in combinatie met de water gedragen lakken van de huidige auto's.
Het water wat door de hoes lekt gaat tussen de hoes en de auto zitten, als vervolgens de zon gaat schijnen kan het onder de hoes meer dan 100 graden worden, het kokende water kan de water gedragen lak van de moderne auto beschadigen.
De hoes moet goed over de auto passen en voorzieningen hebben die hem op zijn plaats houden. Hij moet niet over de grond slepen, want daardoor kunnen vuil en zand aan de binnenkant komen, die krassen op de lak kunnen veroorzaken wanneer u de hoes over de auto trekt. De hoes moet ook niet wegwaaien als het een beetje waait.
De autohoes moet een goede bevestiging hebben om hem op zijn plaats te houden bij harde wind.
De autohoes heeft een voor- en achterkant. Dat wil zeggen dat de autohoes maar op één manier over de auto heen kan, hierop letten bij plaatsen van de hoes. De hoes dient over een droge auto te worden aangebracht. Na een periode van gebruik max. 2 weken is het advies om de auto af en toe even te luchten. Bij harde wind is het advies de autohoes goed vast te zetten met de daarvoor aanwezige bevestigings-ogen. Bij storm is het advies om de hoes niet te gebruiken om schade aan de hoes te voorkomen. Het advies is de hoes 1 maal per jaar in te spuiten met siliconenspray bij langdurig buiten gebruik.De hoes kan het beste schoon worden gemaakt met water van max 40 graden.

 

Auto hoezen Plaatsnaam
www.autohoezen.com  
www.firstclassadditions.nl  
www.autototaalshop.nl Klazienaveen
www.autostyle.nl  
www.autohoezenonline.nl   Oudehaske
www.autovoordeelshop.nl    
autohoezenkoning.nl  
www.imparts.nl  
www.autohoezenstore.nl Alphen aan den Rijn
www.vidaxl.nl     

 

Home